ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА BETADRIA

WWW.BETADRIA.COM

 

Обложувалница Betadria Betadria обложување преку мобилен телефон 
Betadria desktop Betadria mobile

Betadria рецензија:

Betadria е овластена компанија за обложување со седиште во Велика Британија. Обложувалницата Betadria е во сопственост на компанијата Betadria Online SRL и своите услуги ги нуди преку Интернет од 2009 година. Компанијата Betadria Online има висока стапка на раст, што овозможува понудата да стане се поразновидна. Нивната политика е да се позиционираат на Балканот.

Betadria нуди можност за спортско обложување и обложување како животен стил (life-style). Покрај тоа, компанијата води иновативна политика за проширување на својата понуда во иднина. Безбедноста на корисникот е на највисоко можно ниво. Со Betadria можете да се обложувате во секое време, односно 24 часа на ден. Многу спортови, лиги и начини на обложување.

Betadria апсолутно не заостанува зад најголемите онлајн обложувалници во однос на понудата за обложување, освен фудбал, има и други спортови чија што понуда е навистина феноменална. Betadria е особено позната по тоа што нуди пониски рангови на фудбалски лиги, како што е Англиската 6та Северна лига. Она што го нуди Betadria, а немаат други онлајн обложувалници е понудата за обложување за некои лиги кои големите онлајн обложувалници никогаш не би ги ставиле во својата понуда, а тоа се Босанската втора лига, Хрватската трета лига итн.

Betadria во својата понуда вклучува и казино. Обложувалницата е преведена на над 30 јазици, вклучувајќи хрватски, македонски и босански јазик! Поддршката за клиенти е достапна преку е-пошта.

Креирање сметка на Betadria:

Отворање на сметка е многу лесно и брзо. Откако ќе го изберете јазикот на насловната страница, регистрацијата ја започнувате со кликнување на „Регистрирај се!“ во горниот десен агол. Потоа го пополнувате образецот и ја потврдувате Вашата регистрација преку линкот што ќе дојде на е-поштата што ја користевте при регистрација. После тоа можете да започнете со обложување.

Уплата/Исплата:

Обложувалницата прифаќа дебитни картички (Visa) и кредитни картички (Visa и MasterCard). Покрај уплата со платежни картички, пари може да се уплатат и на сметката на Betadria со помош на Skrill или банкарски трансфер. Провизијата за плаќање на средства со платежни картички е 3-4%. За други начини на плаќање нема провизија. Минималната уплата е 10 €, а максималната 500 €.

Можете да направите исплата преку банкарска сметка или Skrill. Нема провизија без оглед на начинот на исплаќање. Минималната исплата е 50 €.

Понуда за обложување:

BETADRIA СПОРТСКА ОБЛОЖУВАЛНИЦА

Обложувалница BetadriaСпортско обложување: Во понудата ги нудат следниве спортови: фудбал, тенис, кошарка, одбојка, ракомет, бејзбол, хокеј на мраз, американски фудбал, снукер, пикадо, рагби, бокс и многу други. Покрај стандардното обложување на 1, X, 2 и двознаците, може да се обложувате на плус / минус, пар / непар, точен резултат, хендикеп и други начини на обложување. Како стандарден дел од обложувалницата го има и - обложувањето во живо. Што се однесува до најпопуларниот спорт за обложување, фудбалот застапени се скоро сите европски лиги, дури и оние што ги нарекуваме мали лиги.

Betadria обложување во живо: Обложувалницата Betadria има платформа за обложување во живо и навистина се обидува да биде во чекор со другите онлајн обложувалници. Таа нуди многу богато обложување во живо со солидни коефициенти и разновидна спортска понуда.

БОНУС ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА BETADRIA
Betadria им дава на сите нови клиенти 25% бонус за прв депозит. Бонусот е до 100 €. Уплатете, инвестирајте и исплатете готовина со Вашето спортско знаење. Правила за исплата: 6x обложете се со уплатената сума и бонусот во спортската обложувалница со коефициент од 2,00 или повисоки во рок од 60 дена.
ДОБИЈ BETADRIA БОНУС

Карактеристики на обложувалницата:

- Лесно креирање на тикет и лесно користење на обложувалницата.
- 10-25% бонус на СЕКОЈ билет со шест или повеќе парови
- Исклучително добра понуда за лиги од регионот.
- Техничката поддршка е достапна доколку имате било какви проблеми.

Останато:

Обложувалницата Betadria исто така има многу модерна веб-страница која е многу практична за употреба. Таа е многу едноставна и прегледна.

ПРЕГЛЕД НА ОНЛАЈН КЛАДИЛНИЦАТА BETADRIA
Синглови: Да
Начин на уплата: Дебитни и кредитни картички (Visa, Mastercard), Skrill, Neteller, Bitcoin или банкарска трансакција.
Минимална уплата: 10€
Максимална уплата: 500€
Трошоци при уплата: За уплата со картичка е 3-4%. Нема провизија за други начини на плаќање.
Начин на исплата: Skrill или банкарска трансакција.
Минимална исплата: 50€
Максимална исплата: Нема ограничување.
Трошоци за исплата: Нема провизија
Минимална улата по тикет: 0.50€
Максимална уплата по тикет: Нема ограничување.
Максимална добивка: 10.000€.
Валути: EUR.
Јазици: Хрватски, Босански, Македонски, Англиски, Германски, Италијански, Шпански, Француски, Шведски, Турски, Украински, Виетнамски, Грчки, Унгарски, Индонезиски, Кинески, Норвешки, Полски, Португалски, Романски, Руски, Бугарски, Чешки, Дански, Фински...
Формат на квоти: Само европски (децимален).
Технологија за заштита на податоци: SSL
Мобилно обложување: Да
P2P обложување: Не
Онлајн подршка за корисници: Не
Останато: На Betadria страната можете да најдете преглед на квотите.
Обложувалница Betadria

Заклучок:

Betadria нуди бонус од 10-25% на секој тикет со шест или повеќе парови, леснотија при обложувањето без манипулативни трошоци, обложување „од фотелја“ од 0-24 сите 365 дена во годината, богата понуда на многу спортови, лото обложување, обложување во живо на повеќе од 500 настани неделно. Најдобра понуда за лиги од регионот !!!

ПОСЕТИ ГО BETADRIA