МОБИЛНО ОБЛОЖУВАЊЕ

Обложување преку мобилен телефон

Обложувањето преку мобилни телефони стана вистински хит во светот во изминатите неколку години, но и кај нас. Обложување преку мобилни телефони постои веќе подолго време, но бројот на корисници кои ги ставале своите обложувања на овој начин бил многу мал, па обложувалниците не обрнувале премногу внимание на развојот на нивните мобилни страници. Со појавата на модерните мобилни телефони, кои се како мали компјутери и со кои лесно можете да пристапите на Интернет, работите драстично се променија. Во основа, сите понови мобилни телефони доаѓаат со услуга што овозможува пристап до Интернет. Добра графика, големи екрани во боја, екрани на допир и супер брзи мрежи на мобилните телефони им овозможија на интернет обложувалниците да го искористат овој пазар.

Денес, скоро сите обложувалници преку Интернет имаат своја мобилна верзија на веб-страницата, која е специјално прилагодена за полесен пристап преку мобилен телефон. Ова значи дека изгледот на страницата е доста поедноставен и ги нуди основните информации потребни за поставување на вашиот облог. Посебно внимание се посветува на минималистичкиот дизајн без непотребни работи што ќе го трошат Вашиот мобилен интернет. Едноставно напишете ја адресата на интернет обложувалницата во интернет прелистувачот на Вашиот мобилен телефон, адресата можете да ја најдете на интернет обложувалницата во делот за обложување за мобилни телефони, некои ви испраќаат линк преку СМС или повеќето автоматски ве префрлаат кога ќе се обидете за пристап до нивната страница преку мобилен телефон. После тоа, се најавувате на мобилниот портал со Вашето корисничко име и лозинка.

Предностите на овој начин на обложување се очигледни. Мобилното обложување нуди можност за обложување од каде било и во кое време сакате - брзо и лесно, со платформата за мобилни обложувалници секогаш имате можност да се обложувате. Без разлика дали сте во кафуле, во авион или на стадион додека гледате натпревар, можете целосно да уживате во атмосферата и да го ставите Вашиот облог во вистинско време преку мобилен телефон и обложување во живо. Корисниците можат да пристапат до сметките за обложување преку мобилен телефон за да ја проверат ситуацијата и да ставаат облози. Некои обложувалници на Интернет дури нудат специјални понуди за бонуси на корисниците кои ги ставаат своите облози преку мобилни телефони.

 

PARIPESA МОБИЛНО ОБЛОЖУВАЊЕ


Paripesa мобилно обложување
Paripesa мобилно обложување посебно е развиено за iPhone, iPod, Windows и Android мобилни уреди, но достапно е и за сите останати телефони кои имаат пристап до интернет, така што не сте ограничени само со обложување преку компјутер. Понудата е подеднакво добра без разлика дали се обложувате од Вашиот мобилен телефон или преку компјутер. Можете да се обложувате на сите спортови кои се во понудата, а достапно е и обложување во живо. Она што треба посебно да се извдои е големиот број на видео преноси на натпревари кои можете да ги гледате бесплатно на Вашиот мобилен уред!
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Paripesa