БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ НА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ

Бонуси за нови кориснициСите онлајн обложувалници презентирани на овој сајт се проверени, сигурни и многу популарни онлајн обложувалници со долга традиција на интернет обложување. Интернет обложувалниците на своите нови корисници генерално им нудат два вида бонуси за добредојде, а тоа се бонуси за прва уплата и бесплатни облози (free bet). Се однесува на бонуси за сите нови играчи на онлајн спортско обложување.

- Добивате бонус за депозит кога депонирате одредена сума на Вашата сметка за обложување, а обложувалницата потоа ви ја дуплира сумата на Вашата сметка за обложување. За да можете да го исплатите бонусот што ви го доделил букмејкерот, треба да го искористите неколку пати.

- Бесплатниот облог е бонус за добредојде што се добива на првиот облог. Ставете го Вашиот прв облог и во случај да го изгубите облогот, обложувалницата ви го враќа вашиот облог, а доколку облогот е успешен, ги чувате освоените пари и целата сума може веднаш да се повлече од сметката.

БОНУСИ НА ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ

 

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ НА ОНЛАЈН КАЗИНАТА

Бонуси на Онлајн казинатаСкоро секое онлајн казино доделува одредени бонуси. Најголеми бонуси секогаш се поклонуваат при првата уплата. Таквите бонуси е потребно неколкукратно да ги искорисите за да може средствата да се исплатат. Бројот на искористувања на бонусот се разликува од казино до казино и тоа може да се види од нивните правила за користење. Со други зборови ако казиното поклонува 100% бонус на првата уплата, тоа значи дека играчот кој се регистрира и вложи 100€ на казино, од страна на казиното ке добие дополнителни 100€ како бонус за игра, со што има вкупно 200€ на располагање.

Промоциите кои онлајн казината ги нудат се воглавно во вид на бесплатни спинови на слот игрите или на рулет. Некогаш тие спинови се условени со одредена количина на депозит на пример 10€ или 20€. Овде е важно да се има на ум дека и спиновите се еден вид на бонус, така што условите за искористување важат и за нив, па така пред подигнување на добивката од бесплатните спинови истите мора да се „искористи“ одреден број на пати.

КАЗИНО БОНУСИ

 

ВАЖНО: Промоциите и бонусите се подложни на промени од страна на обложувалниците. Внимателно прочитајте ги условите за промоциите и бонусите при секоја уплата. Бонусите за нови корисници кои голем број на онлајн обложувалници ги нудат треба да ги земете во предвид само доколку ви се допаѓа се што е во врска со конкретната обложувалницата, затоа што ке мора да се обложувате подолго време во таа обложувалница и секако добро и внимателно прочитајте ги условите за одредени бонуси. Широката понуда, големиот број на типови на облози, угледот и имиџот на обложувалницата и секако корекните коефициени се она што треба да го барате кај секоја обложувалница, а бонусот е само добредојден додаток...